A sződi temető sírhelyeire vonatkozó adatszolgáltatás új adatlapja érhető el
Sződ temető sírhelyeinek felmérését elkezdtük egy temető kezelő szoftver segítségével a sírokon lévő adatokból (név; születés éve; halálozás éve) létrehoztunk egy temető-nyilvántartást, meghatározva a sírok parcellában és sorban elfoglalt helyét. Annak érdekében, hogy az adatbázis hiányzó adatai (sírhelyeken nem szereplő adatok) is feltöltésre kerüljenek, szükségünk van az Önök segítségére!
A ravatalozónál, Plébánián, Sződi Virágüzletben és a Sződi Polgármesteri hivatalban adatlapokat helyeztünk el, kérjük Önöket, hogy a sírhelyekre (az oda eltemetett személyekre) vonatkozóan a kért adatokat –- amennyire pontosan csak tudják – adják meg nekünk, hogy az eddig felmért adatbázisunk még naprakészebb legyen.

A kitöltött adatlapokat a ravatalozónál/plébánián/önkormányzatnál/Sződi virágüzletbe illetve temető gondnok Szent Mihály Kegyeletszolgáltatónak vagy a szentmihalykegyelet@gmail.com címre kérjük, juttassák vissza!

Együttműködésüket, segítségüket köszönjük!A dokumentum PDF formátumban innen tölthető le

A dokumentum DOC formátumban innen tölthető le

–-

Nem sikerült megnyitni a PDF dokumentumot?

A PDF dokumentumok olvasásához és nyomtatásához szükséges szoftver (Adobe Acrobat Reader) aktuális változata a cég honlapjáról tölthető le.

A szoftvert telepíteni kell.

Az Acrobat Reader több böngészőhöz ún. "plug-in" (beépülő modul) formában is telepíthető. Ennek részleteiről a böngésző gyártójának honlapján, vagy a böngésző súgójában lehet tájékozódni.
Kalendárium
2020. szeptember 27.
Adalbert napja
Nincs rögzített esemény mára
2020. szeptember
HKSZCSPSZV
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
KÖZELGŐ ESEMÉNYEK

5.186.380 látogató
Kötelező tájékoztatás


A települést a Magyar Élelmiszerbank Egyesület Támogatja Magyar Élelmiszerbank Egyesület logó