2018. január 17. | Antal és Antónia | látogatások: 4581821 | kapcsolatban: 110 felhasználó
   
Légifelvételek
 
Képek a múltból
 
Értékeink
 
Véletlen kép
 
Legutóbbi kép
 
Aktuális
Önkormányzat
Járási Hivatal
Faluház
Intézmények
Szolgáltatások
Szervezetek
Médiatár
Sződiek Híradója
Községünk
Kapcsolat
 
Forrógombok
 
Hasznos oldalak
 
Sződ időjárása
 
Sződ térképei
Sződ térképe
 
A települést a Magyar Élelmiszerbank Egyesület TámogatjaMagyar Élelmiszerbank Egyesület logó
 
Intézmények >> Sződi Csupafül Óvoda és Mini Bölcsőde
 
Sződ a Facebookon
Polgármesteri köszöntő
Hertel László
polgármester
 
Friss

Sződiek Híradója 2017. tél Töltse le
a legfrissebb számot!!

Jakabka-horgásztó, Sződ
 

Gyermeknap az óvodában
Május utolsó hétvégéjén országszerte a gyermekeket ünnepelték. Május 29-én a sződi óvoda is külön ünnepet szentelt a gyermekeknek.


(A honlapon a fenti képre kattintva galéria nyílik!)

A helyi vállalkozók, cégek adományainak segítségével a bölcsődések számára ugrálóvárat, az óvodások számára trambulint, homokozó játékokat vásároltunk. A délelőtt során a gyermekek kipróbálhatták az óriás buborék készítést, rajzolhattak az új aszfalt krétával, részt vehettek kakaóivó versenyen, gyorsasági és ügyességi sportversenyeken, csapatversenyeken.

Az óvónénik kívánság szerint arcot festettek és lufit hajtogattak miden kisgyermek részére. Az óvoda udvari programján kívül meglepetés volt a lovaskocsikázás, melyet a Sződi Hagyományőrző Lovas Egyesület segítségével sikerült megvalósítani. Gyorsan eltelt a délelőtt, de a megmaradó játékok továbbra is a gyermekek rendelkezésére állnak.

A Csupafül Közalapítvány ezúton is megköszöni, hogy idén is boldog gyermeknappal ajándékozhatta meg az óvodás gyermekeket.


A gyermeknap támogatói voltak:

Dévényi Gábor
Dominika Foto
Dominó italbolt
Dr. Buránszki Barbara állatorvos
GYE-RE Szivárvány Kft.
Hunnia Pékség
Kamilla Patika
Kemenczei Enikő fodrász
Kemenczei Gabriella műkörmös
Kék elefánt butik
Naszálytej Zrt.
Reményi Csomagolástechnikai Kft.
ROBOTIX Kft.
Sződi szikvíz
Sződséges élelmiszerbolt
Sződi virág és ajándékbolt


Tomecskó Mihályné
a Csupafül Közalapítvány elnöke
HOZZáSZóLáSOK | jelenleg olvasható hozzászólások: 0
Az Ön hozzászólása:
Kérem, írja ide számjegyekkel, mennyi nyolc meg tizenhárom:
név:
KAPCSOLóDó CIKKEK
találatok száma: 115

Következő 11 cikk >>Ebben az évben is meghívást kapott óvodánk két csoportja a budapesti ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja által megrendezésre kerülő Mikulás napi mini KRESZ versenyre, zenés műsorra.Idén is elérkezett a gyermekek körében a legjobban várt időszak, az adventi készülődés időszaka.
Az ünnepi készülődés elérkezett óvodákba is. Az óvoda hagyományához híven, az óvónők idén is meghívták a szülőket adventi készülődés keretein belül egy nyílt délutánra.Bakosné Sólyom Júlia kolléganőnk kisgyermekének születése után hosszabb ideig távol lesz tőlünk, ezért Kelemen Renáta óvodapedagógus kolléganőnk vállalta a helyettesítését. Reni óvó néni ebben a nevelési évben a pillangó csoportban kezdte meg munkáját.


Egészséghetünk során a helyes fogápolásról Horváth Marika fogászati asszisztens interaktív előadásán vettünk részt. Élményekben gazdag délelőtt lehetőséget adott a fogápolás gyakorlati alkalmazásának elmélyítésére is. Köszönjük szépen a szakmai segítséget!


November 7-én került megrendezésre a Bozsik Intézményi Program keretein belül az idei első őszi Grassroots fesztivál.
A katica és méhecske csoport hagyományunkhoz híven idén is szeretettel köszöntötte az intézmény nyugdíjas dolgozóit. A gyermekek köszöntője után jó volt újra együtt beszélgetni volt munkatársainkkal.Szeretettel köszöntöm olvasóinkat az új nevelési év kezdetén. Intézményünkben nincs hivatalos tanévnyitó, hiszen egész évben nyitva tartó óvoda vagyunk, a nevelési évre vonatkozó változásokat ezért az első szülői értekezleten ismertetjük az intézményünkbe járó gyermekek szüleivel. Ezekről a változásokról kívánom tájékoztatni a kedves olvasókat is.

Nagy örömünkre az idei évben is tudunk csatlakozni az OTP Bozsik programhoz, mely már 5.éve működik intézményünkben. Felhívásunkra 55 gyermek szülei kérték a programban való részvételt, így segítik gyermekük mozgásának fejlődését /ügyesség, koordináció, erőnlét, állóképesség…/. Az idén különböző speciális mozgásfejlesztő eszközök (pl.: egyensúlyozó korong, koordinációs karika, célzó ponyva…) színesítik foglakozásainkat, melyeket a Bozsik program biztosít minden évben számunkra.

Következő 11 cikk >>

   
         
    módosítva: 2018-01-16 20:00:06 | impresszum