2018. február 23. | Alfréd és Mirtill | látogatások: 4604541 | kapcsolatban: 28 felhasználó
   
Légifelvételek
 
Képek a múltból
 
Értékeink
 
Véletlen kép
 
Legutóbbi kép
 
Aktuális
Önkormányzat
Járási Hivatal
Faluház
Intézmények
Szolgáltatások
Szervezetek
Médiatár
Sződiek Híradója
Községünk
Kapcsolat
 
Forrógombok
 
Hasznos oldalak
 
Sződ időjárása
 
Sződ térképei
Sződ térképe
 
A települést a Magyar Élelmiszerbank Egyesület TámogatjaMagyar Élelmiszerbank Egyesület logó
 
Aktuális >> Hírek
 
Sződ a Facebookon
Polgármesteri köszöntő
Hertel László
polgármester
 
Friss

Sződiek Híradója 2017. tél Töltse le
a legfrissebb számot!!

Jakabka-horgásztó, Sződ
 

A Mikulásnál, Budapesten
[Sződi „Csupafül” Óvoda és Mini Bölcsőde]
Ebben az évben is meghívást kapott óvodánk két csoportja a budapesti ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja által megrendezésre kerülő Mikulás napi mini KRESZ versenyre, zenés műsorra.
Mikulás – Mini KRESZ

Ebben az évben is meghívást kapott óvodánk két csoportja a budapesti ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja által megrendezésre kerülő Mikulás napi mini KRESZ versenyre, zenés műsorra. A kedves fogadtatás után óvodásaink örömmel mutatták be tudásukat a felállított pályán, ki rolleren, ki pedig már kétkerekű kerékpáron. Majd egy kis „észtorna” következett, ahol feladatlapokat oldottak meg a gyerekek: a nagyobbak a labirintusos feladatlapot választották, a többiek az árnykereső és kakukktojás játékos keresésében jeleskedtek. A sikeres megoldásokért ajándékot kaptak, melyeket maguk választhattak ki. Munkájuk jutalmaként a Mikulással is találkozhattak, aki mesélt, majd táncolt a jelenlévő gyerekekkel. Szaloncukrot osztogatott, de ami ennél is jobban megörvendeztette a gyerekeket, közvetlen közelről láthatták, sőt beszélgetett velük, válaszolt a kérdéseikre! Természetesen a Mikulás csomag sem hiányozhatott az ajándékok közül!Sőt, azok a gyermekeink, akik idén nem vehettek részt a rendezvényen, szintén részesülnek ajándékban, vendéglátóink jóvoltából.

A nap sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint a gyermekek visszajelzései: –„Nagyon jól éreztem magam! Ez a nap volt a legjobb nap! Nagyon szeretem a Mikulást!”“Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is — valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.”
(Albert Schweitzer)
Köszönjük a budapesti ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja minden dolgozójának, hogy a mai a rendezvényen részt vehettünk, s a felajánlásukkal óvodásaink mindennapjait szebbé teszik!


Pillangó és Méhecske csoportos gyerekek,
óvodapedagógusok
HOZZáSZóLáSOK | jelenleg olvasható hozzászólások: 0
Az Ön hozzászólása:
Kérem, írja ide számjegyekkel, mennyi tízből négy:
név:
KAPCSOLóDó CIKKEK
találatok száma: 365

Következő 11 cikk >>


Február 19 – 23. között dr. Rull Csaba távolléte miatt mindkét körzet részére összevont rendelés lesz.

Raktári munkatársat keres a Humania HRS Group Zrt.


SZŐD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA támogatási kérelmet nyújtott be 2016. november 23-án az ASP rendszer országos csatlakozásához. A támogató szerv Sződ Község Önkormányzatának pályázatát támogatásra alkalmasnak minősítette.
Következő 11 cikk >>

   
         
    módosítva: 2018-02-21 07:30:19 | impresszum