A Mikulásnál, Budapesten
[Sződi „Csupafül” Óvoda és Mini Bölcsőde]
Ebben az évben is meghívást kapott óvodánk két csoportja a budapesti ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja által megrendezésre kerülő Mikulás napi mini KRESZ versenyre, zenés műsorra.
Mikulás – Mini KRESZ

Ebben az évben is meghívást kapott óvodánk két csoportja a budapesti ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja által megrendezésre kerülő Mikulás napi mini KRESZ versenyre, zenés műsorra. A kedves fogadtatás után óvodásaink örömmel mutatták be tudásukat a felállított pályán, ki rolleren, ki pedig már kétkerekű kerékpáron. Majd egy kis „észtorna” következett, ahol feladatlapokat oldottak meg a gyerekek: a nagyobbak a labirintusos feladatlapot választották, a többiek az árnykereső és kakukktojás játékos keresésében jeleskedtek. A sikeres megoldásokért ajándékot kaptak, melyeket maguk választhattak ki. Munkájuk jutalmaként a Mikulással is találkozhattak, aki mesélt, majd táncolt a jelenlévő gyerekekkel. Szaloncukrot osztogatott, de ami ennél is jobban megörvendeztette a gyerekeket, közvetlen közelről láthatták, sőt beszélgetett velük, válaszolt a kérdéseikre! Természetesen a Mikulás csomag sem hiányozhatott az ajándékok közül!Sőt, azok a gyermekeink, akik idén nem vehettek részt a rendezvényen, szintén részesülnek ajándékban, vendéglátóink jóvoltából.

A nap sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint a gyermekek visszajelzései: –„Nagyon jól éreztem magam! Ez a nap volt a legjobb nap! Nagyon szeretem a Mikulást!”“Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is — valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.”
(Albert Schweitzer)
Köszönjük a budapesti ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja minden dolgozójának, hogy a mai a rendezvényen részt vehettünk, s a felajánlásukkal óvodásaink mindennapjait szebbé teszik!


Pillangó és Méhecske csoportos gyerekek,
óvodapedagógusok
Kalendárium
2019. január 18.
Piroska napja
2019. január
HKSZCSPSZV
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
4.820.808 látogató
Kötelező tájékoztatás

A települést a Magyar Élelmiszerbank Egyesület Támogatja Magyar Élelmiszerbank Egyesület logó