2018. április 22. | Csilla és Noémi | látogatások: 4647473 | kapcsolatban: 92 felhasználó
   
Légifelvételek
 
Képek a múltból
 
Értékeink
 
Véletlen kép
 
Legutóbbi kép
 
Aktuális
Önkormányzat
Járási Hivatal
Faluház
Intézmények
Szolgáltatások
Szervezetek
Médiatár
Sződiek Híradója
Községünk
Kapcsolat
 
Forrógombok
 
Hasznos oldalak
 
Sződ időjárása
 
Sződ térképei
Sződ térképe
 
A települést a Magyar Élelmiszerbank Egyesület TámogatjaMagyar Élelmiszerbank Egyesület logó
 
Szervezetek >> Alapítványok
 

Sződ a Facebookon
Polgármesteri köszöntő
Hertel László
polgármester
 
Friss

Sződiek Híradója 2018. tavasz Töltse le
a legfrissebb számot!!

Jakabka-horgásztó, Sződ
 
hirdetések
1% A DIÁK SPORT EGYESÜLETNEK — Kérjük, támogassa adója 1 százalékával a diák sport egyesületet!
SZŐDI DIÁK SPORT EGYESÜLETET 18669536-1-13

találatok száma: 13

Következő 11 cikk >>


Május utolsó hétvégéjén országszerte a gyermekeket ünnepelték. Május 29-én a sződi óvoda is külön ünnepet szentelt a gyermekeknek.


Idén Mikulás-napi meghívót kaptunk a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítványtól. Somogyi Imréné (Andi néni) ötven gyermeket hívott meg a budapesti találkozóra, a Mikuláshoz, ahova a Csupafül Közalapítvány által finanszírozott autóbusszal jutottunk el.
Ebben az évben is megrendezésre került május 30-án az óvodában a gyereknap. A Csupafül Közalapítvány nagy részt vállalt abban, hogy minél, színesebb, élvezetesebb, gazdagabb legyen ez a nap.

Minden év végén kirándulni visszük a csoportunkba járó gyerekeket. Idén sem történt ez másként. Sokat törtük a fejünket, hová is mehetnénk. Végül Diósjenő mellett döntöttünk. Nagy örömünkre a Csiga csoportosok is velünk tartottak.
2016. április 22-én a Föld napján a Csupafül Egységes Óvoda-Bölcsőde Csiga csoportjában lehetőséget kaptunk, szülők, hogy gyermekeink óvodai mindennapjaiba ismét betekinthessünk.

Nem volt az olyan régen: még élénken élnek bennünk azok a mondatok (Nemsokára jövök! Megígérem!), arcunkon érezzük a puszik nyomát és nyakunk köré fonva a kicsi karokat, amikor először bíztuk az óvónénikre és a dadusokra kicsi gyerekünket. Próbáltunk nyugodtak maradni, amikor tiltakoztak, és talán nem is volt köztünk olyan anyuka, aki meg ne siratta volna az első elválást...Színházi bérletünk harmadik előadására Buzogány Márta Faluház vezetőnk a TALAMBA együttest hívta előadóként. A tavalyi gyereknapról és a televízióból már ismert zenekart nagy örömmel fogadták a gyerekek. Köszönjük szépen a szervezőnek és előadóknak hogy lehetőséget biztosítottak a zenei élményen túl a hangszerek kipróbálására is. Képes összeállításunk is bizonyítja, a fergeteges élményt.Már csak néhány hónap, és sokunk gyermekének életében nagy változás következik be az iskolakezdéssel. Az iskola elkezdése azonban az egész családot érinti, hiszen egy új szokásrendhez kell alkalmazkodni, igazodni, ami hosszú évekig döntő hatással van gyermekünk életére.
Mivel tavaly mindkét nyílt napról lemaradtunk, ezért az ideiekre nagyon készültünk. Gondosan elosztottuk az élményeket a feleségemmel, így a farsangi nyílt nap nekem jutott.

Május 29-én rendezte meg a Csupafül Egységes Óvoda-Bölcsőde a gyermeknapot. Igyekeztünk a gyerekeknek olyan programokat szervezni, amilyenek még nem voltak.Következő 11 cikk >>

   
         
    módosítva: 2018-04-20 08:33:14 | impresszum